Over Femme-Fit

Geheim

Ons geheim is dat vrouwen afvallen zonder zware trainingsprogramma's. Geen poeders of pillen, maar onder persoonlijke begeleiding twee keer per week gericht bewegen in een warmtecabine, een bezoekje aan de infraroodsauna en een doeltreffend voedingsprogramma. Dat zijn de ingrediënten van onze succesvolle werkwijze. Bijkomende positieve effecten zijn: 

  • aanzienlijke verbetering van de conditie, de stofwisseling en de doorbloeding van lichaam en huid
  • verbetering van het afweersysteem
  • verlichting van eventuele reumatische- en gewrichtsklachten 
  • bestrijding van oververmoeidheid en stress 

 

Bewegen in warmtecabine 

Je voert comfortabel liggend bewegingen uit, waardoor je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine voorkomt spierpijn en door de intensieve bewegingen slank je effectief af op de door jou gewenste plaatsen. 

 

Infraroodsauna 

In een infraroodsauna kun je lekker ontspannen. De stralingswarmte in de infraroodsauna zorgt ervoor dat afvalstoffen uit het lichaam verdwijnen. Bij regelmatig gebruik wordt het lichaam van binnen en buiten grondig gereinigd en ontstaat er een betere doorbloeding. 

 

Voedingsadvies 

Onder begeleiding bij ons komen sporten is de eerste stap, maar om het plaatje compleet te maken en echt naar dat gezonde streefgewicht te werken, is ook een voedingsadvies nodig. 

Samen nemen we jouw voedingsgewoonten onder de loep om je gewenste doel te realiseren en om de bereikte resultaten te kunnen behouden. Geen ingewikkelde diëten, maar een uitgebalanceerd, verantwoord eetschema, gebaseerd op de schijf van vijf. Het hele gezin kan dus gewoon mee blijven eten.